Wat kan ik verwachten?

Rebalancing is een lichaamsgerichte ontmoeting met jezelf. Door liefdevolle aanraking en aanwezigheid van mij als Rebalancer word je je bewuster van je lichaam. Waar voelt het stijf, soepel, warm, koud, gespannen, leeg, vol, doods, stromend? In het dagelijks leven staan we hier vaak niet bij stil of negeren we het lichaam bewust, waardoor je ziel of wezen niet kan communiceren en tonen wat er gevoeld wil worden.

Een sessie begint meestal met een kort gesprek en zelfonderzoek, waarbij je tijd neemt om contact te maken met jezelf in het moment. Dat kan via je adem, een begeleide bodyscan (lichaamsmeditatie) of door benoemen wat je in jezelf waarneemt aan gedachten, emoties of gevoelens.  Deze informatie nemen we mee in het lichaamswerk.

Je kunt een sessie in gaan aan de hand van een thema in je leven, een fysiek ongemak of een concrete situatie die lastige emoties in je oproept. Of je kunt er met nieuwsgierigheid blanco in stappen.

Rebalancing belooft je geen quick fix, wel meer bewustwording van hoe jij emotioneel, fysiek, mentaal en spiritueel in elkaar zit. Van daaruit kunnen veranderingen plaatsvinden, omdat jouw innerlijke wijsheid dan de ruimte krijgt en je gaat leiden naar meer plezier, moeiteloosheid, geluk en ontspanning.

 

Meer over Rebalancing algemeen